dimecres, 7 de desembre del 2016

PLANS NADALENCS AMB NENS

Tenim per davant una setmana amb petits ponts i aqüeductes la mar d’estranya. Tots sabem que  els infants es cansen d'estar per casa i necessiten activitat. És per això que avui us porto diferents PLANS NADALENCS PER FER AMB NENS.


Com veureu a continuació la majoria d’ells són a Barcelona, la meva ciutat de naixement i només en són un petit recull de tota l'oferta existent.

PER NADAL VINE A L’AUDITORI. L’auditori de Barcelona ha fet una programació especial de nadal per a infants en la qual omplirà de música les estones en família. Ens proposen diferents estils com ELS PASTORS MÚSICS, SONA BACH, VINE A CANTAR...THE BEATELS II o VINE A CANTARNADALES AMB EL QUARTET MÈLT. A l’Auditori trobarem plans des del 26 de desembre fins al gener.




MADEINUSA de l’artista Antoni Miralda.
AMB EL MENJAR TAMBÉ S'HI JUGA! Aquesta és una proposta de MACBA la qual ens convida a imaginar altres formes d’experimentació amb els nostres sentits a través de l’exposició  MADEINUSA de l’artista Antoni Miralda. Aquesta activitat té un preu de 3€ per persona i està disponible del 10 al 17 de desembre. Més info.


EL PETIT PRÍNCEP. No podia faltar en aquesta llista la meravellosa obra del Petit Príncep d’Àngel Llàcer i Manu Guix. Aquesta obra no deixa indiferent a ningú i convida a reflexionar des dels més menuts fins als més grans. Considero que és un imprescindible per a totes les edats. Així doncs els trobarem a la Sala BARTS de Barcelona fins el 8 de Gener.
Petit príncep, Sala BARTS.

RESCATA AL TIÓ! Aquesta genial idea consisteix en buscar per diferents muntanyes de Catalunya un Tió perdut. L’empresa en qüestió, i pel mòdic preu de 34€ per tió, us facilita la ubicació del vostre Tió i  la resta ja és aventura. Aquesta activitat està disponible a Montserrat, al Penedés, a Rupit, al Maresme i al Baix Llobregat. Així que ja ho sabeu, busqueu el Tió perdut i serà vostra. Aquesta activitat la podreu realitzar fins el 24 de desembre. Més info.


MUSEUS DE BARCELONA GRATUÏTS ELS DIUMENGES PER LA TARDA. Els museus sempre són una bona opció per passar una tarda amb infants i encara més si són gratuïts. Així doncs els museus de Barcelona ens obren les portes tots els diumenges per la tarda a partir de les 15h amb entrada gratuïta. Amb infants podem visitar museus com: el Museu Marítim, el Born, el Museu de la Ciència, el Castell de Montjuïc, Centre de Cultura Contemporània, Museu de la Música i el Museu Picasso. Podeu llegir més d’aquesta proposta aquí.

FIRA DE SANTA LLÚCIA I EL PESSEBRE DE LA PLAÇA SANT JAUME. Aquest pla és ideal per als amants del nadal i de l'ambient nadalenc. Com cada any podem anar a visitar les paradetes de la fira de Santa Llúcia fins el 24 de desembre les quals ens impregnaran de l'esperit més nadalenc. Una altra bona opció per a fer en família és la visita al pessebre de la plaça Sant Jaume que cap any us deixarà indiferent.

PARC FRANCESC MACIÀ DE MALGRAT DE MAR. Aquesta proposta no te massa a veure amb el nadal però em sembla un pla genial per a gaudir en família d’un parc diferent, on tot és de mides desproporcionades. En aquest parc tots els objectes són quotidians i gegants. Als més menuts els meravellarà. El podreu trobar a l'avinguda Costa Brava, 100, de Malgrat de Mar.
http://www.petitbcn.com/producte/1915/parc/gegant/petits





Us animo a investigar per la xarxa i a trobar molts més plans per a fer amb nens. Al cap i a la fi el més important és passar temps amb els més menuts de la casa. Tot pot ser el millor pla si és en bona companyia.







Recordeu que també em podreu trobar a FACEBOOK i INSTAGRAM o SEGUIR-ME AL BLOG (barra lateral)!!







I SOBRETOT MESTRALITZEU-VOS MOLT!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada