diumenge, 18 de desembre del 2016

SORTEIG

Sí, sí! Com ho llegiu, un SORTEIG!!  Us vaig dir que en breus tornava amb BONES NOTÍCIES i aquí estic, amb un doble sorteig!


Ja fa més d’un any que em vaig endinsar en aquest Blog en el que cada dia som més i estem més "MESTRALITZATS".  El que va començar com una simple idea i amb la finalitat satisfer la meva necessitat d’escriure i fer de mestra, cada dia agafa més força i , per celebrar-ho, vull fer un Sorteig de dos lots de llibres infantils. Que millor que regalar literatura en unes dates absorbides per les joguines i el plàstic.

Us explico: faré un sorteig al FACEBOOK i un a L’INSTAGRAM i anunciaré els guanyadors el dia de Nadal, el 25 de desembre. Les instruccions en cada cas les trobareu als meus perfils de dites xarxes.

Dit això, us parlaré una mica dels 4 llibres del lot.

UN DIA A L’ESCOLA de Pepita Subirà Tarruella. Aquest conte és ideal pels més menuts de l’escola i explica com és un dia a l’escola. Pot semblar simple però no ho és, en una escola no hi ha un minut buit. Explica, doncs, les rutines del dia a dia a l’escola i ajudarà concebre el pas del temps, a treballar les rutines i a aprendre vocabulari quotidià. A partir de 3 anys.




QUIN CAOS D’HABITACIÓ de Xavier Salomó. Un conte ple de possibilitats i d’objectes! Els protagonistes del llibre són el desordre i en Pau però també hi juga un paper principal la relació afectiva entre pare-fill. A l’entrada anterior us dono algunes idees per treballar-lo a l’aula i us mostro la recomanació directa de l’autor.
QUIN MUNT DE COSES de Yayo Kawamura. Una enciclopèdia vistosa i plena d’objectes quotidians, ideal per treballar el vocabulari. Amb aquest conte els infants se n’adonaran de quantes coses ens envolten. És ideal pels més menuts i de ben segur que donarà lloc a l’explicació d’experiències personals i grans anècdotes. A partir de 3 anys.





COM ES DIU...? de Anna Kövecses. Seguint en la línia del vocabulari, aquest llibre ens anima a aprendre com es diuen els objectes de les imatges en Anglès. A més, ens proposa un joc de recerca amb una petita Ratolina com a protagonista que hauran de trobar a cada pàgina. És un bon recurs per la introducció de l’anglès i per despertar la curiositat per l’idioma. En teniu algunes propostes per a l’aula en aquest enllaç. A partir de 3 anys.







Us animo a participar, sempre està bé ampliar les biblioteques de les mestres i, també, les dels menuts de la casa!!




SOM-HI DONCS!! SORT A TOTHOM!






Gràcies per ser-hi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada