dimarts, 5 de gener del 2016

LA NIT DE REIS

La nit de Reis és màgica, i d’això ningú en té cap dubte. És la nit més esperada de l’any on els nervis i la il·lusió s’apoderen de molts infants i llars. Cada família té les seves tradicions per aquesta dita tant important, n’hi ha que deixen torró i cava per als reis i galetes i llet per als camells, d’altres deixen sabates i mitjons a l’espera de dolços i xocolates. Tots amb il·lusió i moooolts nervis esperen que la nit passi el més ràpid possible i ser quan abans millor al matí del dia 6 de gener en la qual els Reis ja hauran deixat els seus regals.



Encara recordo com d’eterna se’m feia aquesta nit màgica. Els esperava amb tanta il·lusió que qualsevol soroll em feia somiar. He de confessar que aquesta il·lusió no l’he perdut, i això que ja no hi ha menuts a casa. Em segueix agradant anar-los a rebre i veure la cara dels més petits embadalits i entusiasmats amb ses majestats. Bé, suposo que sabeu de que parlo així que no m’allargaré més.

AH!! Recordeu que el millor regal que podeu fer als vostres fills és gratuït i no es compra en lloc, el VOSTRE TEMPS. I el CARBÓ que no falti, tots el necessitem, ben acompanyat d’una petita carta de ses majestats.

Que passeu un bon dia de Reis i que no us toqui la FAVA!!!



A SOMIAR!! Ben aviat tornaré amb més POSTS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada